In oktober begon ik met een hardloopprogramma bij Stryve en ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om mijn training en prestaties naar een hoger niveau te tillen en mijn langdurige blessure beter te beheren. Vanaf het begin hebben de professionele en op maat gemaakte trainingsschema's mijn sportleven onomkeerbaar veranderd.

"mijn sportleven onomkeerbaar veranderd"

Vorig jaar werd mijn interesse gewekt voor ultra-marathons in de natuur, waarbij ik streefde naar afstanden van 42+ km met vele hoogtemeters. Ik wist dat ik externe hulp nodig had om dit doel te bereiken en kwam zo bij Stryve terecht. Mijn trainer Tobias heeft me met krachttraining geholpen om mijn hardloopproblemen te verminderen en mijn loopvolume te vergroten. Hoewel het proces met ups en downs gaat, ben ik dolgelukkig dat ik ondertussen mijn eerste ultra-marathon, de Dutch Backyard Ultra, heb voltooid met een afstand van 80,5 km en een berg marathon met 2300 hoogte meters. 

Er staan nog vele prachtige ultra's op mijn verlanglijstje, en samen met Stryve gaan we er alles aan doen om deze doelen te bereiken. Ik kan niet wachten om het avontuur voort te zetten en mijn grenzen te blijven verleggen!